More Website Templates @ TemplateMonster.com - January28, 2013!

foto’s

Foto’s van Vakantiehuis Groede

(West-Zeeuwsvlaanderen)

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Groede is een pareltje dat ook nog eens schitterend ligt te midden van natuurschoon. Het gebied van Groede tot aan de kust is bijzonder met de kreken en de duinen. Zelfs het licht is hier speciaal:  kunstenaars komen hierop af!
Het is een heerlijke uitvalsbasis om te fietsen of te wandelen. De “Wandelroute Groede: droge voeten door Jacob Cats” ,is een dorpswandeling van 10 km (gekoppeld met kustroute 16 km) waarbij u van veel historie (Jacob Cats, historische pandjes, monumentale kerk, het Vlaems Erfgoed..) en natuur geniet. Bij het VVV zijn meerdere routes online te bestellen of te koop.
Fietsen zijn in het dorp te huur. Vanuit Groede sluiten verschillende knooppunt routes aan. Leuk is om de speciale app te downloaden “Fietsroutes zeeland”!
“Groede is hot”…. In Groede treft u kleine winkeltjes aan met een uniek karakter. Zoals¬† “O-lijf”, een winkel voor levensgenieters in de voormalige lagere school. Hier koopt u ambachtelijke olijfolies, balsamico azijnsoorten en vele karakteristieke keukenproducten. Verder vind u in de Slijkstraat een klein boekhandeltje en het “Vlaemsche Erfgoed”, een hedendaagse ontmoeting met het verleden.
De kinderen kunnen heerlijk spelen in Groede Podium (net buiten Groede gelegen) tussen de bunkers uit WO II. Een unieke speelplek, omgeven door een natuurgebied met uitkijktorens, watertjes, trekvlot, vlonderpad en stapstenen. Hier kan je op ontdekking!!